keskiviikko 2. elokuuta 2017

By-Lock, Hero ja Yhden Dollarin Seteli


Sotilasvallankaappausta yrittäneet Gulenistit käyttivät salaisen viestintäohjelman By-Lockia, jonka kautta suunnittelivat vallankaappausta. Käyttäjän täytyy ladata ensin ohjelman, Ohjelman käyttäjä tarvitsee 3 eri salasanaa. Eli kukaan ei pääse lataaman eikä käyttämään By-Lock ohjelman vahingossa. By-Lock ohjelman käyttäjä on sataprosenttisesti Gulenin tukija.


Turkin salainen palvelu (MIT) on huomannut By-Lock viestintäpalvelun sotilasvallankaappausyrityksen jälkeen ja ennen kuin paljasti käyttäjät, MIT itse tekeytyy palvelun käyttäjäksi.

MIT oli testannut palvelun ja huomannut että Gulenistit tottelivat käskyjä mukisematta. Tällä hetkellä Turkin salainen palvelu purkaa kaikki viestit. Arvioiden mukaan By-Lock ohjelman käyttäjien määrä on noin 215.000. Turkin salaisella palvelulla on iso urakka edessä. 

Toinen Gulenistien tunnistamisen merkki oli yhden dollarin seteli. Vallankaappausta pääsuunnittelijoiden lompakoista löytyy yhden dollarin setelit, jonka sarjanumero alkaa "F" kirjaimilla. F niin kuin Fetullah.

Pidätetty Gulenistit ovat yrittäneet käyttää toista viestiä. Salainen koodi on "HERO". On huomattu, että oikeudenkäynnissä syytettyjen päällä on samoilla teksteillä varustettu vaatteet. HERO tarkoittaa (Hoca Efendi Razi Olsun/ Fetullah Gulen siunaa meitä). Kaikki (Turkissa) tietävät että Hoca Efendi on Fetullah Gulen.

Tästä röyhkeydestä kansa raivostui. Tuomarit ja muut viranomaiset heti puuttuivat tähän asiaan.

Turkissa 1990 luvulla valtio puuttui ihmisten pukeutumiseen. Silloin huivipäiset erotettiin yliopistoista, valtion viroista jne., mutta ei enää. Turkissa kaikki pukeutuvat vapaasti ja ei ole valtion tehtävä kertoa ihmisille, miten heidän tulisi pukeutua. Turkissa asuu yli 80 miljoonaa ihmistä ja ei kukaan voi puuttua kaikkien pukeutumiseen.

Luin Suomen uutisista sitä että ”Turkin hallitus puuttuu ihmisten pukeutumiseen”. Tällaiset uutiset ovat perättömiä, koska kirjoittaja ei ole perillä tapahtumista, oikeudenkäynnistä jne.Toimittajan tulisi perehtyä vähän paremmin maan asioihin.

Turkin hallitus on viimeinen hallitus maan päällä joka puuttuisi muiden pukeutumiseen, koska monella ministerillä on huivipäinen vaimo tai tytär, jotka ovat kärsineet 1990 luvulla tästä syrjinnästä.


Lähetä kommentti

Suomi-Turkki

HEI Hei kaikille. Olen Mustafa Orhan ja muuttanut Suomeen Turkista 10 vuotta sitten. Rakastan kaunista Suomea ja suo...