tiistai 2. toukokuuta 2017

TURKKIIN MATKUSTAMINEN ON TURVALLISTAViime aikoina on tullut paljon kysymyksiä Turkkiin matkustamisen turvallisuudesta. Kun kesä lähestyy, luonnollisesti kesämatkoja suunnitellaan. Tunnen paljon ihmisiä, jotka vuodesta toiseen matkustavat Turkkiin. Turkista on tullut heille niin kuin toinen kotimaa.

Luemme ja kuulemme uutisista pelkkiä kielteisiä uutisia Turkista, mikä on järkyttävää! Media liioittelee ja yleistää kaiken. Esimerkiksi jos jossain päin Turkissa ihmiset osoittavat mieltään, media uutisoi sen niin kuin mielenosoitukset olisivat koko maassa. Pitää muistaa että, Turkki on maantieteellisesti paljon isompi kuin Suomi.

Matkakohteet ovat tosi turvallisia.  Minulla on tällä hetkellä sekä Alanyassa että Antalyassa suomalaisia kavereita, jotka nauttivat auringosta ja herkullisesta ruuasta.En sano kuitenkin sitä, ettei ole vaara ollenkaan. Turkki on yhtä vaarallinen maa kuin Ranska, Saksa, Englanti, Ruotsi. Turkin sisäpoliittinen tilanne sekoitetaan Turkin turvallisuuden kanssa. Turkin sisäpoliittinen tilanne vaikuttaa turkkilaisiin ei turisteihin.

Suosittelen etenkin lapsiperheitä matkustamaan Turkkiin. Turkkilaiset osaavat hemmotella pieniä matkustajia tikkareilla, jäätelöillä tai makealla omenateellä.

Ei kun ottakaa yhteyttä matkatoimistoihin, ja varatkaa kesälomanne ajoissa Turkkiin, jossa teitä odottaa rantatuoli, herkullinen ruoka, unohtumaton yöelämä jne nähtävyydet ja paljon muuta.

Nautinnollista lomaa!


Lähetä kommentti

Suomi-Turkki

HEI Hei kaikille. Olen Mustafa Orhan ja muuttanut Suomeen Turkista 10 vuotta sitten. Rakastan kaunista Suomea ja suo...