tiistai 30. lokakuuta 2018

HEI
Hei kaikille. Olen Mustafa Orhan ja muuttanut Suomeen Turkista 10 vuotta sitten. Rakastan kaunista Suomea ja suomalaisia. Haluan kertoa teille miksi kirjoitan blogiini. Kaikista tärkeimpiä asioita miksi kirjoitan blogiini on:

Haluan tuoda julki omia mielipiteitäni ja näkemyksiäni asioista. Usein mielipiteeni ja näkemykseni ovat valtavirrasta poikkeavia ja haluan katsoa asioita laajemmasta näkökulmasta. Nämä näkökulmat, jotka näen haluan tuoda myös teille julki.

Haluan oikaista vääriä tietoja, joita Turkista kirjoitetaan. Tietämättömyys ja väärät tiedot ovat vaarallisin väkivalta ja uhka kansakunnalle. Uskon, että minullakin on sana sanottavani Turkin maan asioista. Varsinkin, kun tiedän että paljon väärää tietoa liikkuu mediassa. Olisin oikaissut vääriä tietoja Suomea kohtaan, jos Turkin media olisi niitä julkaissut.

Haluan tuoda tutuksi Turkkia, Turkin historiaa ja politiikkaa. Suomalaiset matkailevat Turkissa paljon ja uskon, että heitä kiinnostaa tietää Turkista totuudellisia asioita. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos mikä tahansa Turkin liittyvä asia askarruttaa mieltänne. 

Haluan kirjoittaa myös Suomesta ja asumisestani Suomessa. Mitä harrastan ja minua kiinnostavista asioista. 


Kirjoittaminen on kuin musiikkia. Sanat seuraavat toistansa ja jokaisen sana antaa merkityksensä seuraavalle. Jokainen sana koskettaa meitä ja herättää meissä ajatuksen siemeniä. Niistä kasvaa ajatusten virta, joka päättyy valtamereen...

"Tiedän vain sen, etten tiedä mitään" Sokrates
"Minä, Sinuhe, Senmutin poika, olen kuitenkin vanhuuteni ja pettymykseni päivinä kyllästynyt vallheeseen. Siksi kirjoitan vain itseni tähden ja kirjoitan vaan sen, minkä itse olen omin silmin nähnyt tai kuulemani perusteella tiedän todeksi. Siinä eroan kaikista, jotka ovat ennen minua eläneet, ja kaikista, jotka minun jälkeeni tulevat elämään. Sillä mies, joka kirjoittaa sanoja paperiin, ja vielä enemmän mies, joka antaa hakata nimensä ja tekonsa kiveen, elää toivossa, että hänen sanansa luetaan ja että jälkeentulevaiset lukevat hänen sanansa ja ylsitävät hänen tekojaan ja viisauttaan. Mutta minun sanoissani ei ole paljon ylistämistä eikä tekojani maksa kiittää ja viisauteni on karvas sydämessäni eikä miellytä ketään...Vaan kirjoittaessani tämän luovun toivosta, että minua koskaan luettaisiin tai ymmärettäisiin..." (Mika Waltari, Sinuhe Egyptiläinen)
Lähetä kommentti

Suomi-Turkki

NORDIC TRAVEL FAIR 2019- TURKISH AIRLINES